DJI Robomaster S1 oktató játékrobot /6958265194443/

182.990 Ft (144.087 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szállítási díj: 990 Ft
Gyártó: DJI
Elérhetőség: Raktáron (3-5 munkanap)
Nem értékelt
Biztonságosan és kényelmesen fizethetsz akár bankkártyával is.
E-számlát kapsz a merendelésedhez, amit az általad megadott email címre küldünk.
Házhozszállítás GLS futárszolgálattal egységesen 990Ft
Megbízható bolt vásárlóink visszajelzései alapján.

Leírás

Megérkezett a RoboMaster S1, amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy felfedezzék a szórakozás és a tanulás világát. A RoboMaster S1 a DJI intelligens oktató robotja, amivel könnyedén belevetheted magad a robotika, a programozás és a mesterséges intelligencia világába.

Moduláris kialakítás

A RoboMaster S1 moduláris felépítésű, amely lehetőséget ad arra, hogy Te magad építsd az eszközt.

Intelligens vezérlő

A nagy teljesítményű CPU-nak köszönhetően az intelligens vezérlő egyidejűleg képes végrehajtani olyan feladatokat, mint az alacsony késleltetésű nagyfelbontású képalkotás és az Al számítás. Az áttétel zökkenőmentes és hihetetlenül érzékeny.

Mecanum kerekek

Minden Mecanum kerék 12 hengerből épül fel, amelynek segítségével az S1 minden irányba mozgatható.

2 tengelyes mechanikus gimbal

A széles látószögű FPV kamerával, a gimbal elfordulásának dőlésének precíz vezérlésével, biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz ki az izgalmakból.

Blaster

A magával ragadó csata-szimulációhoz az S1 Blaster-t tartalmaz, amely LED-es lámpákat használ fel a kilövési pálya körvonalazásához.

Intelligens érzékelő páncél

Az S1 hat intelligens páncélpanellel is rendelkezik, amelyek felismerik a zselégyöngy és az infravörös csapásokat. Ezeket a csapásokat az egyedi S1 játékvezető rendszer valós időben elemezheti a játék során.

Oktatás és programozás

A RoboMaster S1 támogatja a Scratch és Python programozást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy matematikai és fizikai koncepciókat alkalmazzanak az Al technológiára. A felhasználók programozhatják az S1 tulajdonságait, például a fényhatásokat, a gördülő mozgásokat és még sok mást.

Akár 46 testreszabható alkatrész, hat impulzusszélesség-moduláció (PWM) port és támogatott egyedi kiegészítők biztosítják az S1 fantasztikus bevezetését a robotika, a programozás és a mesterséges intelligencia világába.

Szórakoztató tanulás

A RoboMaster S1 interaktív tanterwel is rendelkezik, amely izgalmas programozási órákon és projekt-alapú tanfolyamokon alapul. A kezdőknek és a szakértőknek szóló projektekkel a RoboAcademy különféle videókat és útmutatásokat kínál. Most mindenki könnyen, szórakozva ismerheti mega robotika alapjait.

Al Technology

Az S1 hat programozható mesterséges intelligencia modullal rendelkezik, amelyek mélyreható bevezetést nyújtanak a jövő technológiáira.

Vonalak felismerése

Az S1 beprogramozható egy egyedi pálya követésére, a programozás során alkalmazott matematikai és fizikai ismeretek alapján.

Vizuális jel felismerés

A Vision Marker vizuális jel felismerés segítségével az S1 speciális mozgásokat hajthat végre számok, betűk és speciális karakterek felismerésekor.

Taps felismerés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Népszerű termékeink