Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. Részletes cookie és adatvédelmi tájékoztató.

Kávéautomata

Rendezés:

Saeco DA3P Kávéfőző automata italautomata

3-5 munkanap
A Saeco Iperautomatica modellek ötvözik az italautomaták egyszerű kezelhetőségét és a teljesen automata, asztali kávéfőző gépek kompaktságát és mobilitását. A gyártó a megújult külső dizájn mellett az ital automatáknál megszokott professzionális megoldásokat alkalmazza, innovatív és sokoldalú megoldást kínálva a kisebb közösségek, vállalatok, irodák és Ho.Re.Ca felhasználók részére. A készülék 8 féle forróital készít és kapacitása 30-50 adag/nap igénybevételre lett kialakítva.
639.990 Ft
Várható szállítás: 2021. április 22.

SAECO ITALAUTOMATA 8 FÉLE, EVO7GR1C3 ESP.230/50 VÍZVEZETÉKES FEKETE

3-5 munkanap

FUNKCIÓ ÉS ESZTÉTIKUM

A Phedra Evo tökéletes megoldás az elegáns helyszíneken is, és csodálatos gondoskodással szolgálja vendégeit, hogy a kávé szünet, az összes érzék számára egy különleges élmény legyen.

838.990 Ft
Várható szállítás: 2021. április 22.