Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. Részletes cookie és adatvédelmi tájékoztató.

Készülékbiztosítás

 

Termékbiztosítás

Termékbiztosítást kizárólag a Magyarországon, számlával/nyugtával, újonnan vásárolt készülékekhez lehet igénybevenni magánszemélyek és cégek részére. A szolgáltatás áfatartalma 0%.
 

TermékkategóriákHáztartási gépek
(pl. mosógép, mosogatógép, hűtőgép …)


Híradástechnika, számítástechnika
(pl. TV, DVD, asztali PC konfigurációk, perifériák)


Hordozható számítástechnikai eszközök
(pl. Laptop, hordozható projektor)


Hordozható számítástechnikai eszközök II.
(pl. Tablet, iPad, Ebook)

 

Hordozható számítástechnikai eszközök III.
(pl. Okostelefon, iPhone, stb.)
 A vásárolt készülék ára minimum 20 000 Ft és maximum 1 000 000 Ft lehet.

Az önrészesedés mértéke káreseményenként a kárösszeg 20%-a, de legalább 10.000 Ft, kivéve a Genelektronik, elektronikus berendezések és készülékek összkockázatú biztosítása különös feltételei. II.1.1 pontban meghatározott károkat (kezelési hiba, ügyetlenség, gondatlanság, rosszindulatú rongálás vagy szabotázs), melyek esetén a kárösszeg 25%-a, de legalább 10 000 Ft.


Az alábbi készülékekre NEM köthető Termékbiztosítás

- fényképezőgép, kamera, mp3 lejátszó, palmtop
- mobiltelefon, iPod (kivéve Okostelefon, iPhone)
- szoftverek (kivéve számítógépre telepített OEM szoftver)
- játékok, játékkonzolok
- hangszerek
- sporteszközök
- fegyverek

 

Termékbiztosítás RÉSZLETES FELTÉTELEI:

VIII. BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS

VIII.1. Eltérően az ÁVF V.1 pontjától, a biztosítási szolgáltatás felső határa (szolgáltatási limit) egy biztosítási esemény tekintetében a berendezés avult (valóságos) értékének önrészesedéssel csökkentett összege. A biztosítási időszakban bekövetkező több biztosítási eseményre tekintettel kifizethető biztosítási szolgáltatások együttes értékének felső határa a biztosítási összeg.

Árukereső.hu